2014. november 27., csütörtök

Hagymás csirkeaprólék


Hozzávalók 4 csirke aprólékhoz:

Csirke zúza, szív, máj
4-5 nagyobb fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 kaliforniai paprika
Só, bors,fűszerpaprika
Olaj vagy zsír.

A megmosott zúzákat darabokra vágjuk, hozzátesszük a szíveket, kevés zsiradékon elősütjük. A hagymát vékony fél karikákra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra, hozzátesszük a zúzákhoz, hozzáöntünk kevés forró vizet, és fedő alatt pároljuk, amíg a zúzák megpuhulnak, akkor hozzátesszük a négy darabba vágott májat, ha szükség, még öntünk vizet alá, ízlés szerint fűszerezzük, a sót csak az utolsó percekben adjuk hozzá, belekeverjük az összezúzott fokhagymát, tehetünk hozzá egy kevés Erős Pistát, és zsírjára sütjük.
Krumplipürével vagy bármilyen krumpli körettel, puliszkával, tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...