2014. február 15., szombat

Paradicsom leves,füstölt hússal


Hozzávalók:
1 füstölt csont,általában nyakrészt használok
2 sárgarépa
2 petrezselyem
kisebb zeller
1 fej hagyma
1 nagy kanál liszt
0,5 l paradicsomlé
só,bors,kevés cukor,petrezselyemzöld.

Az előzőleg beáztatott megmosott füstölt csontot vízben főni tesszük,mikor felforrt hozzátesszük az apró kockákra megvágott zöldségeket.Mikor majdnem puhára főtt,
2 tojásból daragaluskát készítünk és beleszaggatjuk a fövő levesbe.
A lisztből,kevés olajon világos rántást készítünk,felöntjük a paradicsomlével és a leveshez öntjük.Összeforraljuk,ízesítjük,só,bors kevés cukorral.Levesszük a tűzről,és megszórjuk petrezselyem zölddel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...